Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Objavljen natječaj za prijavu projektnih ideja Saveza Alpe - Jadran za sufinanciranje projekata

Datum objave: 16. ožujka 2018.

Objavljen je natječaj za prijavu projektnih ideja Saveza Alpe-Jadran za sufinanciranje projekata iz zajedničkog proračuna Saveza.
Poziv je otvoren 31. ožujka 2018., a svi zainteresirani se pozivaju da se prijave na natječaj koji je objavio Savez Alpe-Jadran.
Savez Alpe-Jadran ima tematske koordinacijske točke (TCP) koje pokrivaju 13 područja.
Projekti koji se prijavljuju za financiranje mogu pokrivati bilo koju od tih 13 tema odnosno područja: Ruralni i zavičajna baština; Umjetnost i kultura; Prevencija katastrofa; Gospodarstvo; Energija i okoliš; Ravnopravnost spolova; Europa; Zdravstvena zaštita; Visoko obrazovanje; Inkluzija; Cjeloživotno učenje; Sport i Turizam.
Na javni poziv mogu se javiti organizacije koje provode međunarodni projekt u koji su uključene minimalno tri organizacije iz tri regije/države članice Saveza (Austrija, Slovenija, Mađarska i Hrvatska), odnosno s područja 12 regija članica Saveza koje obuhvaćaju Koprivničko-križevačku, Varaždinsku, Međimursku, Krapinsko-zagorsku, Karlovačku, Primorsko-goransku, Istarsku županiju, austrijske pokrajine – Koruška, Štajerska i Gradišće, Vas iz Mađarske, te Republiku Sloveniju. Prihvatljivi prijavitelji i partneri su organizacije civilnog društva, tijela javne vlasti, ustanove, poduzeća i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.
Putem ovog poziva financiraju se sljedeće kategorije projekata:

  1. Troškovi pripreme projekta koji će biti financiran iz EU programa (maksimalna svota koja se može dobiti iz zajedničkog proračuna Saveza Alpe-Jadran je 5.000,00 eura, ukoliko projektni prijedlog odobri Upravni odbor Saveza)
  2. Troškovi provedbe projekta sufinanciranog iz EU programa (maksimalan iznos je 5.000,00 eura, ukoliko projekt odobri Upravni odbor Saveza)
  3. Zajednički projekt (maksimalan iznos iz zajedničkog proračuna je 20 % vrijednosti projekta ili maksimum od 4.000,00 eura, ukoliko projekt odobri Upravni odbor)

Prijavni obrazac u prilogu potrebno je ispuniti podacima o projektu, te ga poslati resornoj koordinacijskoj točki do 31. ožujka 2018. (kontakti za svaku tematsku točku navedeni su na kraju Prijavnog obrasca).
Za više informacija o natječaju možete se obratiti resornim koordinacijskim točkama, i u Međimursku županiju, Upravni odjel za gospodarske djelatnosti, 040 374 016, e-mail: marija.stankovic@medjimurska-zupanija.hr.
Proljetni sastanak Upravnog odbora Saveza Alpe Jadran na kojem će se odlučivati o projektima, zakazan je za 3. svibnja 2018. godine.
Sve informacije nalaze se na sljedećem linku:
http://www.alps-adriatic-alliance.org/
Prijavni obrazac

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content