Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Čestitka župana Međimurske županije Matije Posavca povodom Međunarodnog Dana žena

Datum objave: 8. ožujka 2018.

            Povodom 8. ožujka, Međunarodnog Dana žena, župan Međimurske županije Matija Posavec uputio je prigodnu čestitku u kojoj stoji:
            "Poštovane Međimurke, drage žene, majke, sestre, kolegice…
            Često se u svom radu, donošenju odluka, svakodnevnom funkcioniranju i životu uopće, osvrnem i sjetim jedne ključne misli koja diktira put kojim kročim, ali ga pritom čini jasnijim i prohodnijim. To je da kulturu jednog društva određuje odnos prema ženi. Naše majke, supruge, sestre, prijateljice, suradnice, kćeri, one su koje nas definiraju svojom ljubavi, potporom, hrabrošću i žrtvovanjem za druge, a način na koji im na tome uzvraćamo čini nas gorim ili boljim čovjekom, čini našu kulturu vrijednom divljenja ili pak osude.
            Međimurje je primjer u mnogočemu, a znam da smo primjer i kada treba istaći ključnu ulogu žene u svim područjima djelovanja i upravljanja društvom, kada treba pokazati ravnopravnost i poštovanje u praksi, ali smo i primjer kada treba naći one žene koje znaju i umiju na svakom koraku pridonositi izgradnji boljeg društva. Želim da svaki dan, bio on 8. ožujak ili bilo koji drugi tijekom godine, budete svjesne svoje važnosti, uloge koju imate u našim životima, ali i svih svojih dostignuća koja su nemjerljiva.
            Povodom 8. ožujka drago mi je da barem na ovaj način mogu svim našim Međimurkama čestitati njihov dan, a ovim Vam putem šaljem i jedno toplo, ljudsko, međimursko – hvala. Neka Vam svaki dan, a posebno današnji bude ispunjen ljubavlju, srećom i uspjehom. Svim ženama, a osobito našim Međimurkama, upućujem najiskrenije čestitke u ime Međimurske županije, svih mojih suradnika, kao i svoje osobno ime. "   
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content