Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Natječaj za najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika / poljoprivrednicu

Datum objave: 7. ožujka 2018.

Otvoren je natječaj za najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika / poljoprivrednicu, kojeg već treću godinu za redom organizira hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i ambasadorica za Hrvatsku Marijana Petir.
Prijaviti se mogu mladi poljoprivrednici / ce koji su nositelji OPG – a i imaju do 40 godina života sa svojim projektima / operativnim konceptima, a koji su tijekom 2017. godine ili završeni ili u provedbi.
Cilj natječaja i europske nagrade za mlade poljoprivrednike je promicati pozitivnu sliku mladih poljoprivrednika te identificirati djelatnosti koje karakteriziraju inovacija, održivost i tržišna orijentiranost.
Krajnji rok za podnošenje prijava je 31. ožujak 2018. godine, a pobjednik/ca, će osvojiti nagradu u iznosu od 15 tisuća kuna, te će imati priliku ići u Bruxelles sa deset najboljih poljoprivrednika/ca gdje će se upoznati s radom europskih institucija i susresti mlade poljoprivrednike iz cijele Europe.
Detaljnije informacije o natječaju možete pogledati ovdje :  http://www.savjetodavna.hr/vijesti/9/5360/natjecaj-za-najboljeg-hrvatskog-mladog-poljoprivrednikapoljoprivrednicu/

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content