Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

22. sjednica Upravnog odbora Zaklade

Datum objave: 20. veljače 2018.

Sjednica je održana u četvrtak, 15. veljače 2018. godine. Predsjednica Upravnog odbora Sandra Herman i Emil Bujan, osoba za stručne i administrativne poslove Zaklade informirali su članove Upravnog odbora o financijskoj situaciji i aktivnostima Zaklade između dviju sjednica. Nakon primljenih informacija članovi Upravnog odbora donijeli su zaključak o raspisivanju Javnog poziva za dodjelu potpora učenicima srednjih škola i studentima u 2018. godini. Javni poziv biti će otvoren početkom ožujka, a formalna odluka donijeti će se na slijedećoj sjednici krajem veljače.  
Odluku i javni poziv objavit ćemo na našim web stranicama.
U nastavku sjednice usvojeno  je Izvješće o radu Zaklade za 2017. godinu te upućeno, Upravitelju Zaklade Matiji Posavcu i Zakladniku Skupštini  Međimurske županije, na daljnje postupanje.
Po prvi puta od svog djelovanja, a na temelju članka 8. Statuta ''Međimurske zaklade za obrazovanje dr. Vinko Žganec“  Upravni odbor  prihvatio je kao članove podupiratelje slijedeće:
-              fizičke osobe:  Matija Posavec, Sandra Herman, Neda Šarić, Suzana Belović, Dražen Blažeka, Kristina Štebih, Josip Grivec, Vladimir Topolnjak, Branko Sušec.
-              pravne osobe: Općina Belica, Općina Orehovica
Svim prihvaćenim članovima podupirateljima biti će izdano Rješenje i prigodna zahvalnica.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content