Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurska županija zadržava mlade liječnike kroz model koncesija, otvorena nova stomatološka ordinacija

Datum objave: 16. veljače 2018.

Temeljem dosadašnjeg iskustva, stečenog znanja i velike podrške, Ivona Posavec dr.med.dent. otvorila je privatnu stomatološku ordinaciju u Čakovcu. Tom je prilikom uz mnogobrojne kolege, suradnike i prijatelje svoju podršku dala i zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman.
Trenutno si na novom početku, ali si ujedno i na  novom, kvalitetnom i profesionalno i osobnom razvoju.  Ostvarila si dio svojih životnih planova, stekavši naobrazbu, ali i otvorivši ordinaciju u kojoj ćeš se moći  dalje dokazati. Želim ti mnogo uspješnog rada i sreće prilikom svakodnevnog rada“, istakla je mladoj stomatologiji koja je kao lokaciju svoje ordinacije i rada izabrala svoj kraj, što je posebno pohvalila i dodala da njen primjer mladi trebaju slijediti.
Ivona je svoj profesionalni razvoj započela tijekom studija u poliklinici Šlaj-Anić u Zagrebu gdje je stekla zavidno iskustvo, praksu te se susrela s najmodernijom tehnologijom i trendovima koji se trenutačno nalaze u dentalnoj medicini u Republici Hrvatskoj. Tijekom cjelokupnog profesionalnog razvoja i studija, postala je zapažena volonterka u Udrugama „Zubić vila“ i „Geronto“. Želja za povratkom u Međimurje kod Ivone je definirala buduće poslovne planove.
Tom je prilikom odradila zamjenu u stomatološkoj ordinaciji u Međimurju, a sada i otvorila privatnu stomatološku ordinaciju u Čakovcu uz nesebičnu podršku roditelja. Ovo je još poslovni iskorak, a ujedno i nova stomatološka ordinacija u Međimurju koja upisuje nove pacijente. „Današnjim danom ostvario se  moj  san te se ovom prilikom zahvaljujem svojim roditeljima i prijateljima koji su bili podrška u realizaciji snova koji su pretvoreni u stvarnost“, zaključila je Ivona.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1444" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content