Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Sudjelujte na radionici pisanja projektnih prijava Erasmus+ za osobe koje rade s mladima u Čakovcu

Datum objave: 12. veljače 2018.

Za sve one koji rade s mladima u svojoj lokalnoj zajednici, imaju projektnu ideju u području neformalnog obrazovanja i interes za međunarodnu suradnju te žele doznati koje su mogućnosti financiranja projekta u sklopu programa Erasmus+, Agencija za mobilnost i programe Europske unije tijekom ožujka organizira četiri radionice u Karlovcu, Šibeniku, Čakovcu i Slavonskom Brodu.
Na radionicama će sudionici dobiti korisne informacije o tome kako uspješno napisati i prijaviti kvalitetan projektni prijedlog za natječaj u sklopu programa Erasmus+ za aktivnost mobilnosti osoba koje rade s mladima.
Radionice su namijenjene isključivo potencijalnim prijaviteljima, novim i manje iskusnim organizacijama koje rade s mladima te osobama koje rade s mladima i žele naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt mobilnosti u sklopu programa Erasmus+ za navedene aktivnosti.
Radionice će se održati u više gradova u suradnji s Eurodesk multiplikatorima, organizacijama koje pružaju informacije o europskim mogućnostima za mlade. U prvom ciklusu održavanja radionica Agencija surađuje s organizacijama  Mladi u EU iz Šibenika, Carpe Diem iz Karlovca, ACT Grupom iz Čakovca i Europskim domom iz Slavonskog Broda.

Raspored radionica:
  • 6. ožujka 2017. Karlovac
  • 9. ožujka 2017. Šibenik
  • 13. ožujka 2017. Čakovec
  • 16. ožujka 2017. Slavonski Brod

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem prijavnog obrazaca koji se nalazi na poveznici.
Sudjelovanje na radionicama je besplatno, ali broj sudionika na radionicama je ograničen te Agencija zadržava pravo odabira sudionika sukladno motivaciji prijavljenih. Odabrani sudionici će zajedno s potvrdom sudjelovanja primiti i detaljan raspored radionice za koju su odabrani najkasnije u roku dva radna dana nakon zatvaranja prijava.
Za dodatne informacije obratite se e-mailom na mladi@mobilnost.hr.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content