Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Objavljen indikativni plan objave natječaja 2018. za Program ruralnog razvoja

Datum objave: 26. siječnja 2018.

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je na svojim stranicama plan objave natječaja u 2018. godini za Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. – 2020. koji možete pronaći OVDJE.
Cilj programa je poticanje konkurentnosti poljoprivrede, osiguranje održivog upravljanja prirodnim resursima i klimatskim promjenama i postizanje uravnoteženog teritorijalnog razvoja ruralnih područja, uključujući stvaranje i očuvanje radnih mjesta.
Ukupna alokacija za Program ruralnog razvoja 2014.-2020. iznosi 2.383 milijarde eura, od čega će se 2.026 milijardi eura financirati iz Europskog fonda za ruralni razvoj, a ostatak iz sredstava nacionalnog proračuna Republike Hrvatske.
Programom je definirano 16 mjera koje imaju za cilj povećanje konkurentnosti hrvatske poljoprivrede, šumarstva i prerađivačke industrije, ali i unaprjeđenja životnih i radnih uvjeta u ruralnim područjima uopće.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content