Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Nakon četrdeset godina rada, naša Katica otišla zasluženo u mirovinu

Datum objave: 26. siječnja 2018.

Nakon 40 godina radnog staža, svoj poslovni put zaključila je još jedna djelatnica Međimurske županije, Katarina Mihalković, te otišla u zasluženu mirovinu.  Na svečanom domjenku kojeg je za svoje donedavne kolegice i kolege pripremila, od nje su se oprostili te joj poželjeli lijepe umirovljeničke dane župan Matija Posavec sa svojim zamjenicima Sandrom Herman i Josipom Grivcem, voditeljica Odsjeka za proračun i financije Tatjana Horvat te pročelnici, prijatelji i djelatnici.
Mirovina, novo razdoblje u životu, mirniji je početak svakog pojedinca. Poslovni, užurbani ponekad stresni put, mijenjaju neke druge radosti i veselja koje sigurno neće nedostajati u umirovljeničkim danima naše Katice. Sada je pravo vrijeme da se ostvare male i velike želje, sve ono što je padalo u drugi plan zbog poslovnih i drugih razloga.
Mnogi su se na prigodnom druženju obratili s nekoliko riječi, s puno ponosa i hvale za ključnu kariku u računovodstvu Međimurske županije, ali uz tugu što odlazi iz jednog uigranog tima, izrazili i sreću zbog umirovljeničkih dana koji je čekaju.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1411" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content