Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Prvi sastanak projektnog tima INNO-WISEs u Katowicama, Poljska

Datum objave: 21. siječnja 2018.

Kao što je već najavljeno, projektni tim „INNO-WISEs“ okupio se u Katowicama (Poljska) 17. i 18. siječnja na prvom sastanku projektnog tima.
Poljski partner Stowarzyszenie Współpracy Regionalnej (SWR), udruženje za regionalnu suradnju, ugostio je vodećeg partnera - Fondazione Politecnico di Milano - i sve projektne partnere tijekom ova dva dana.
Ovaj je sastanak bio važan radi pružanja općeg pregleda stvarnog stanja projekta, ali i utvrđivanja sljedećeg koraka za projekt INNO-WISE. Bila je to ujedno i prilika da se razgovara i predstavi prva nacionalna i regionalna izvješća sačinjena u Lombardiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Poljskoj. Izvješća su bila usmjerena na integraciju ponašanja socijalnih poduzeća koja se odnose na menadžerski, marketinški i tehnološki aspekt.
Rezultati tih izvještaja koristiti će se za primjenu alata i aktivnosti u cilju razvoja tehnoloških inovacijskih sposobnosti i vještina WISE-a i, konkretnije, za poboljšanje statuta radne integracije socijalnih poduzeća.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content