Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Zamjenica župana pozdravila reprezentacije druge skupine Europskog rukometnog prvenstva

Datum objave: 19. siječnja 2018.

U Županijskoj palači Varaždinske županije priređeno je primanje za predstavnike reprezentacija koje se natječu u drugoj skupini Europskog rukometnog prvenstva EURO 2018 u Varaždinu. Predstavnike nacionalnih rukometnih reprezentacija Njemačke i Makedonije u Županijskoj palači primili su Radimir Čačić, župan Varaždinske županije, Sandra Herman, zamjenica župana Međimurske županije i dr. Ivan Čehok, gradonačelnik Grada Varaždina.
Podsjetimo, prijem za reprezentacije koje su igrale u skupini D održao se u Gradskoj vijećnici i na njemu su prisustvovali između ostalih i predstavnici rukometnih reprezentacija Danske, Češke i Španjolske koji su se također plasirali u drugi krug natjecanja. Predstavnici rukometnih reprezentacija Makedonije i Njemačke istaknuli su da su jako dobro primljeni, da se jako ugodno osjećaju te zahvalili na toploj dobrodošlici, dok su se reprezentativci Slovenije ispričali s prijema.
Prva rukometna utakmica u ovom dijelu Europe odigrana je 1930. godine u Varaždinu. Varaždin i Varaždinska županija imaju tradiciju i u ženskom i u muškom rukometu, prvorazredne rezultate i uspjehe. Zadovoljstvo nam je da ste tu, učiniti ćemo sve da se osjećate dobro, te se nadamo da ćete nam se opet vratiti. Što se tiče rukometa, neka pobjedi najbolji“, poručio je domaći župan, gradonačelnik im poželio dobrodošlicu, čemu se pridružila i zamjenica međimurskog župana, naglasivši kako je danas ponosna što ovdje može pozdraviti u dvojakoj ulozi, kao predstavnik susjedne županije kada je rukomet u pitanju, ali i kao domaćin, kako su sve reprezentacije i u nastavku natjecanja smještene u Međimurskoj županiji, gdje i odrađuju svoje treninge, ali i okupljaju svoje mnogobrojne navijače.
 
Skupina II (Varaždin)
19. siječnja (18.15): Njemačka - Češka 22:19
19. siječnja (20.30): Slovenija - Danska 28:31
21. siječnja (18.15): Njemačka - Danska
21. siječnja (20.30): Makedonija - Španjolska
23. siječnja (18.15): Makedonija - Češka
23. siječnja (20.30): Slovenija - Španjolska
24. siječnja (16.00): Slovenija - Češka
24. siječnja (18.15): Makedonija - Danska
24. siječnja (20.30): Njemačka - Španjolska
[ngg_images source="galleries" container_ids="1406" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content