Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Nakon četrdeset godina rada, zasluženo u mirovinu

Datum objave: 15. siječnja 2018.

Mirovina, novo razdoblje u životu, koje mnogi očekuju sa strepnjom, možda dozom straha, jer napuštamo poznato i krećemo u nepoznato, zasigurno je jedan novi, mirniji početak svakog pojedinca. Nakon poslovnog, užurbanog,  ponekad stresnog , ovim se poglavljem otvara knjiga u koju će se upisati neke drugačije priče od dosadašnjih.  Prvu stranicu svoje knjige, proteklog je tjedna zapisala dojučerašnja djelatnica Međimurske županije Biserka Begić, koja je nakon punih 40 godina zaključila svoj poslovni, službenički put te otišla u zasluženu mirovinu. Na prigodnom domjenku od svoje su se djelatnice oprostili župan Međimurske županije Matija Posavec sa svojim zamjenicima Sandrom Herman i Josipom Grivcem, pročelnik UO za prostorno uređenje i gradnju Stjepan Lacković, u kojem je radila, kolegice i kolege, prijatelji s kojima je dijelila svoje radne dane.
Vi ste jedan izuzetan primjer kako radnik treba i mora djelovati, pristupati radu i radnim obavezama, zadacima koji su stavljeni pred svakog od nas. Sa Vašim stažem od preko 40 godina, dali ste veliki doprinos ne samo u poslovnom smislu, već i u onom životnom, iskustvenom, utkali ste dio sebe,  svoje osobnosti, energije i zato Vam od srca hvala“, rekao je župan Posavec djelatnici Begić, prilikom svog obraćanja na prigodnom domjenku.
Nezaobilazna zdravica, prigodni poklon za uspomenu i dugo sjećanje te dobre želje zalog su za nove  izazove, aktivnosti, interese te neke druge izvore radosti naše djelatnice Biserke Begić.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1399" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content