Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Priređen prijem za reprezentacije Španjolske, Danske, Mađarske i Češke

Datum objave: 14. siječnja 2018.
U nedjelju je, nakon prvih odigranih susreta u varaždinskoj dvorani, u Gradskoj vijećnici priređen prijem dobrodošlice za reprezentacije koje sudjeluju na Europskom rukometnom prvenstvu za muškarce - skupina D čije se utakmice odigravaju u Varaždinu.

Predstavnicima reprezentacija Španjolske, Danske, Mađarske i Češke dobrodošlicu su uputili dr. Ivan Čehok, gradonačelnik Grada Varaždina, Radimir Čačić, župan Varaždinske županije i Matija Posavec, župan Međimurske županije te predstavnici Hrvatskog rukometnog saveza.
Gosti su izrazili zadovoljstvo domaćinstvom u županijama i gradu te svim uvjetima koji su im osigurani u hotelima te u sportskoj dvorani. Najavili su dolazak još većeg broja navijača iako je dvorana već bila popunjena na prvim utakmicama koje su odigrane u subotu. Slijede zanimljivi susreti za borbu među tri reprezentacije koje će nastaviti natjecanje u polufinalnim grupama. Jedna od tih grupa također će biti odigrana u Varaždinu te se s pravom može reći da je sjever zemlje u fokusu rukometnog svijeta.
"Sve se u ovoj skupini vrti oko Međimurja jer su reprezentacije smještene u Međimurju gdje i treniraju. Svi smještajni kapaciteti su popunjeni i njihovim navijačima. Odlična je atmosfera i vjerujem da će to biti zalog za budućnost, da upoznaju ovu regiju, sjever Hrvatske, da nam se vrate ili privatno ili poslovno, sportski, turistički. Mi ćemo i dalje raditi na osiguravanju uvjeta za nacionalne reprezentacije i klubove da dolaze ovdje na pripreme ili natjecanja", rekao je pritom međimurski župan Posavec. 
[ngg_images source="galleries" container_ids="1395" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="20"]
 
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content