Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Čelnici Međimurske županije odali počast bivšem zamjeniku župana Anđelku Horvatu

Datum objave: 8. siječnja 2018.

Punih sedam godina Međimurje broji od trenutka kada je ostalo bez tadašnjeg zamjenika međimurskog župana, dugogodišnjeg predsjednika Udruge za integralnu proizvodnju voća, predsjednika Udruge rasadničara Hrvatske te strastvenog lovca, Anđelka Horvata.
Naime na ulasku u 2011. godinu iznenada je u 53. godini života preminuo tadašnji zamjenik župana Anđelko Horvat zadužen za resor poljoprivrede, gospodarstva, turizma, te malog i srednjeg poduzetništva. Na tu je dužnost stupio 6. lipnja 2009. nakon održanih lokalnih izbora, a uvijek je poseban naglasak stavljao na napredak poljoprivrednika i rješavanje problema s kojima se susreću voćari.
Kako bi se pobrinuli da sjećanje na njega ne izblijedi, izaslanstvo Međimurske županije predvođeno županom Matijom Posavcom te zamjenicima Sandrom Herman i Josipom Grivcom, uz načelnika Općine Donji Kraljevec Miljenka Horvata i zamjenika čakovečkog gradonačelnika, bivšeg zamjenika župana Zorana Vidovića, položilo je vijenac te zapalilo svijeće. Prigodnom molitvom i minutom šutnje odali su mu dužno poštovanje, nakratko se prisjetili njegova rada i doprinosa razvoju našeg kraja, te se na taj način pobrinuli da sjećanje na njega ne izblijedi.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1386" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content