Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Čestitka župana Međimurske županije povodom božićnih i novogodišnjih blagdana

Datum objave: 24. prosinca 2017.

U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, župan Međimurske županije Matija Posavec, građankama i građanima Međimurske županije uputio je prigodnu čestitku u kojoj stoji:
                Drage Međimurke i Međimurci!
                Obiteljska atmosfera u Vašem domu je Vaša osnova života, riječi su jednog duhovnog i svjetovnog vođe, koje na najbolji mogući način diktiraju naš smisao, nit vodilju i svrhu. Riječi su to koje nam daju dobru poduku, posebice u mjesecu prosincu, u vrijeme Božića i blagdana, ali i ne samo tada, već bi nas trebale učiti ljubavi prema bližnjima, miru i harmoniji u našoj obitelji, tijekom cijele godine. Svaka vrijednost pravog čovjeka dolazi iz njegova doma, kruga njegovih najbližih, a upravo su te vrijednosti one koje Vam želim u ovo vrijeme nade i iščekivanja, darivanja i solidarnosti, uz želju da upravo u krugu svojih najmilijih provedete ove dane i s njima uđete u novu 2018. godinu, podjednako uspješnu osobno, ali i na poslovnom planu. Ovim Vam putem želim uputiti najiskrenije čestitke povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, uz nadu da će dani pred nama mnogima poslužiti da pokažu ono najbolje u sebi, da vrate društvu i zajednici svaku dobivenu sreću, toplinu i radost svima koji ih okružuju. Neka nam blagdani posluže i da se osvrnemo oko sebe, zaboravimo na samozatajnost, na osjećaj manje vrijednosti, da shvatimo kako smo dio uspješne zajednice koja se iz dana u dan razvija te nije bez razloga ona koja se uzima kao primjer, koju drugi hvale i u koju se rado vraćaju. Zakoračili smo sigurnim koracima u posljednje dane 2017. godine, jedne uspješne godine u kojoj smo pokrenuli najveći investicijski ciklus u Međimurju u 25 godine. Obrazovanje i zdravstvo naglasak su u radu mojih suradnika i mene, te ćemo i dalje raditi s ciljem da zajedno s Vama svaku novu godinu vidimo kao šansu novog ulaganja, stvaranja uvjeta i samim time zajednice znanja, napretka i mogućnosti. Svima Vama, Vašim obiteljima, svim Međimurkama i Međimurcima, od srca želim da 2018. ispuni Vaše nade i planove te donese obilje veselja, zdravlja i uspjeha u svaki međimurski dom. Želim Vam sretan i blagoslovljen Božić!
                                                                                                                                                             ŽUPAN
                                                                                                                                              Matija Posavec “

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content