Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Pomozimo zajedno djeci na odjelu pedijatrije Županijske bolnice Čakovec!

Datum objave: 4. prosinca 2017.

Nedjelju 10. prosinca rezervirajte za Božićni humanitarni koncert u sportskoj dvorani LifeClass Termi Sveti Martin. Osim što ćete se vrhunski zabaviti uz Ivu Gamulina, Dominika Padarića, Maju Blagdan i Mirka Fodora, kupnjom ulaznice donirat ćete sredstva za pedijatrijski odjel čakovečke bolnice. Mališani koji će osjetiti vaša topla srca u ovo blagdansko vrijeme zauvijek će vam biti zahvalni.
Vrijeme blagdana vrijeme je kad smo posebno osjetljivi na one koji iz kojekakvih razloga nisu u mogućnosti u potpunosti doživjeti duh Božića i svega što on podrazumijeva. Upravo iz tih razloga, Turistička zajednica Sveti Martin na Muri u suradnji s Međimurskom županijom i LifeClass Termama Sveti Martin organizira veliki Božićni humanitarni koncert za odjel pedijatrije čakovečke bolnice.
Koncert će se održati u sportskoj dvorani Termi 10. prosinca s početkom u 18 sati. Za vesele i prigodne melodije zadužena su glazbena imena Ivo Gamulin, Dominik Padarić te Maja Blagdan,  a atmosferu na razini održavat će poznati hrvatski zabavni voditelj, Mirko Fodor.
Cijena ulaznice iznosi simboličnih 50 kn, a u pretprodaji ih možete nabaviti u Gradskoj kavani Čakovec, uredu Turističke zajednice Sveti Martin na Muri, Onix baru u Murskom Središću, Caffe baru Čarli u Svetom Martinu te uredu Turističke zajednice Općine Štrigova, a na dan koncerta ulaznicu možete kupiti i u dvorani LifeClass Termi Sveti Martin. Sav iznos prikupljen od prodaje ulaznica bit će doniran odjelu pedijatrije, a dodatne donacije možete uplatiti i na poseban račun: HR0423400091510900578.
Svako djetinjstvo trebalo bi biti bezbrižno, veselo i razigrano. Pomozimo malim anđelima koji su dio svog djetinjstva prisiljeni provesti u krugu bolnice. Prenesimo im zajedno duh Božića, čak i do bolničkih krevetića.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1332" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content