Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

U studenome 6.000,00 kuna pomoći međimurskim učenicima i studentima

Datum objave: 1. prosinca 2017.

Upravni odbor Zaklade tijekom mjeseca studenoga dodijelio je još 6.000,00 kuna pomoći međimurskim učenicima i studentima iz sredstava interventne pomoći. Ovom odlukom ispunjena je kvota od 20.000,00 kuna koliko godišnje Upravni odbor, temeljem Pravilnika o mjerilima i postupku za dodjelu potpora i pomoći Međimurske zaklade za obrazovanje dr. Vinko Žganec, može dodijeliti iz sredstava interventne pomoći.
Interventne se pomoći dodjeljuju na osnovi zamolbi koje se mogu Zakladi uputiti i izvan postupka dodjele potpora putem javnog poziva, a u slučaju nastanka teških socijalnih prilika koje bi mogle ugroziti nastavak školovanja redovitih učenika ili studenata. Podsjetimo samo da će se javni poziv za potpore Zaklade raspisati tijekom prve polovice 2018. godine.
Koristimo priliku zahvaliti i našim donatorima koji su u studenome uplatili svoje donacije i pozvati vas da im se pridružite.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content