Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Edukacija za udruge za zaštitu potrošača

Datum objave: 16. studenoga 2017.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, nositelj područja zaštite prava potrošača u Republici Hrvatskoj, započinje s Ciklusom stručnih edukacija namijenjenih udrugama za zaštitu potrošača Republike Hrvatske.
Važnu ulogu u podizanju razine svijesti potrošača u Republici Hrvatskoj imaju upravo udruge za zaštitu potrošača. Slijedom toga, ministarstvo kontinuirano u suradnji s udrugama za zaštitu potrošača provodi projekte u cilju savjetovanja, informiranja i edukacije potrošača o važnim potrošačkim pitanjima pa tako i ovim ciklusom edukacija.
Prvi ciklus stručnih edukacija Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, zajedno sa Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Ministarstvom pravosuđa, Ministarstvom financija, Ministarstvom poljoprivrede, Ministarstvom zaštite okoliša i energetike i Hrvatskom narodnom bankom održat će se 23. studenog 2017. godine u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta (kino dvorana) s početkom u 9:00 sati.
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta poziva sve udruge za zaštitu potrošača na području Republike Hrvatske da prisustvuju stručnoj edukaciji i registriraju se (ime i prezime, naziv udruge) na mail: prava.potrosaca@mingo.hr najkasnije do 20. studenog 2017.
Poziv i detaljan program edukacije nalaze se u prilogu.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content