Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Održana 21. sjednica Upravnog odbora Zaklade "Dr. Vinko Žganec"

Datum objave: 30. listopada 2017.

Nakon poduže stanke  u  utorak, 24. listopada 2017. godine održana je  21. sjednica Upravnog odbora Zaklade „Dr. Vinko Žganec“. Sjednica je po prvi puta održana u novom sazivu koji je imenovao Zakladnik Međimurska županija. Prema rješenju Zakladnika za predsjednicu Upravnog odbora imenovana je Sandra Herman, a za članove Josip Grivec, Neda Šarić, Branko Sušec, Kristina Štebih, Suzana Belović i Dražen Blažeka. Nakon što je početkom 2017. godine temeljem  raspisanog  Javnog poziva za dodjelu potpora učenicima srednjih škola i studentima u 2016. godini, dodijeljeno ukupno 99 potpora učenicima i studentima u ukupnom iznosu od 53.000,00 kuna Upravni odbor Zaklade odlučio je kako financijsko stanje ne omogućuje raspisivanje javnog poziva za ovu godinu. Dogovoreno je kako će se javni poziv raspisati tijekom iduće godine, a do tada članovi Upravnog odbora maksimalno će poraditi na pronalaženju financijskih sredstava i osobito jačoj promociju Zaklade u javnosti. U tom smislu početkom prosinca predviđa se održavanje humanitarne prodajne izložbe učeničkih zadruga osnovnih i srednjih škola Međimurske županije čiji prihod bi se uplatio na račun Zaklade.
U nastavku sjednice po razmatranju pristiglih zamolbi sa stavke interventne pomoći Upravi odbor odobrio je 7.500,00 kuna pomoći.
Koristimo priliku zahvaliti svim donatorima koji pomažu Zakladu te ujedno pozvati sve fizičke i pravne osobe da pristupe Zakladi kao članovi i podupiratelji  ili da svoji donacijama pomognu rad Zaklade. Samo da podsjetimo članovi podupiratelji obavezuju se da će godišnje doprinositi i do 1. ožujka tekuće godine u korist Zaklade uplatiti:

  • pravne osobe najmanje 5.000,00 kuna
  • fizičke osobe najmanje 500,00 kuna
  • jedinice lokalne samouprave, klubovi, društva i udruge najmanje 1 kunu po stanovniku odnosno članu
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content