Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

U Gornjoj Dubravi umirovljenici Međimurja održali svoje 11. sportske susrete

Datum objave: 21. listopada 2017.

U organizaciji Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije organizirani su 11. sportski susreti između udruga na sportskim terenima kavane „K Jeleni” u Gornjoj Dubravi. Na tradicionalnom jesenskom nadmetanju u pet disciplina - pikadu, visećoj kuglani, šahu, gađanju zračnom puškom i kartanju bele okušalo se preko 150 rekreativaca treće životne dobi. „Ne možemo bez ovakvih druženja koje nam u ovo naše doba znače najviše“, rekli su sudionici te odgovorili na pitanje zašto se svake godine okupe u tolikom broju.
U Gornjoj Dubravi posjetio ih je zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec, koji je i sam ljubitelj ovakvih događanja te nadodao kako uživa u društvu koje mu uvijek izmami osmijeh na lice. Susret je posjetio i zamjenik gradonačelnika Grada Čakovca Zoran Vidović koji je zajedno sa zamjenikom župana otvorio sportske igre.
Predsjednik Saveza umirovljenika: „Ovakva druženja su nam važna!“
„Međimurska županija je oduvijek podržavala ovakve manifestacije te pomagala svoje udruge s raznim sredstvima koje će iduće godine biti nešto veće, kako bi se i dalje mogli ovako okupljati i provoditi sve svoje zacrtane aktivnosti u okviru saveza. Čestitke Vam na svemu što radite, primjer ste svima nama. Danas pobjednik nije samo jedan, pobjednici ste svi, jer bit ovakvih događanja je ovo druženje koje imamo, prijateljstvo i rekreacija“ rekao je u prigodnom obraćanju zamjenik međimurskog župana.
„Ovakva okupljanja važna su zbog zdravstvenog stanja umirovljenika, fizičkog i psihičkog i zahvaljujući Međimurskoj županiji i gradu Čakovcu, takve stvari možemo redovito održavati“, objasnio je domaćin Jožef Pfeifer, predsjednik Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije i zahvalio na suradnji s Međimurskom županijom koja na sve načine podržava ovakva događanja.
Udruge koje su sudjelovale na susretu su Udruga Ivanovec, Čakovec – Jug, Prelog, Gornji Hrašćan te Udruga umirovljenika unutarnjih poslova Čakovec. Nakon natjecanja slijedilo je prigodno druženje svih sudionika te podjela nagrada i zahvalnica svakome od njih.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1255" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content