Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Neno Belan i Fiumensi, sudionici „The Voice-a“ i bend Damira Rodigera bili glas Skloništa za životinje „Prijatelji“

Datum objave: 5. listopada 2017.

Kao što je bilo i najavljivano, veliki humanitarni koncert pod nazivom „Mi smo njihov glas“ za Sklonište za životinje „Prijatelji“ održao se na sam Svjetski dan zaštite životinja, 04. listopada, u dvorani Centra za kulturu Čakovec. Koncert su u sklopu Pet friendly projekta LifeClass Termi Sveti Martin organizirali Zaštitarsko ekološka udruga, poznatija kao Azil Prijatelji životinja i Terme, a sve s ciljem da se potakne javnost na udomljavanje napuštenih pasa iz Skloništa, umjesto kupnje kućnih ljubimaca. Sredstva prikupljena od prodaje ulaznice, tako će se namijeniti za izuzetno visoke troškove i potrebe Azila koje je trenutno jedno od samo 6 „non kill“ skloništa u Hrvatskoj.
Nek se čuje i naš glas kroz pjesmu vrhunskih vokalista
Svoju ljubav i veliku empatiju prema onima koji ne mogu govoriti u svoje ime, životinjama, pokazali su brojni mladi pjevači, sudionici popularnog talent showa „The Voice“ koji su se već drugi puta nesebično odazvali koncertu ovakve vrste te odvojili svoje vrijeme i nastupali pred čakovečkom publikom. Tako su se na pozornici CZK-a izmjenjivali najljepši glasovi Hrvatske, Marin Jurić Ćivro, Dino Purić, Mahir Maki Kapetanović, Vjekoslav Ključarić, Vedran Ljubenko, Eni Jurišić, Elena Stella, Iva Gortan, Jure Brkljača, Antonela Đinđić, Mateo Pilat kojima je u pratnji bio profesor glazbe Damir Rodigera sa svojim bendom. Zvijezda humanitarne večeri bio je riječki glazbenik Neno Belan i bend Fiumens koji su atmosferu u dvorani doveli do vrhunca.
Ovoj hvale vrijednoj akciji uz brojne Međimurke i Međimurce koji su i ovog puta pokazali da imaju veliko srce za potrebite, odazvali su se župan Međimurske županije Matija Posavec, voditeljica azila Aleksandra Hampamer, predstavnici LifeClass Termi te društvenog, kulturnog i javnog života te mnogobrojni ljubitelji glazbe i humanitarnog djelovanja. Kroz raspjevani večernji program vodio je Vanja Ovčar.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1235" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content