Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Članovi Sportske udruge slijepih „Zrinski“ s novim medaljama na prijemu kod župana i zamjenice

Datum objave: 24. rujna 2017.

U Maloj vijećnici Međimurske županije održan je prijem za uspješne sportaše. Ovog su puta članove Sportske udruge slijepih „Zrinski“ dočekali župan Međimurske županije Matija Posavec sa zamjenicom Sandrom Herman i pročelnikom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Brankom Sušecom. Četvero natjecatelja pohvalilo se pritom svojim sudjelovanjem na 16. pojedinačnom državnom prvenstvu u organizaciji Hrvatskog sportskog saveza slijepih, od 31. kolovoza do 3. rujna u Premanturi.
Danijel Sabol državni prvak u elektroničkom pikadu!
Trenutačno u Udruzi ima 10 aktivnih članova koji se bave elektroničkim pikadom za slijepe, a koji su svoje vještine prikazali na novom, tek jednom u nizu natjecanja, na kojem je Danijel Sabol osvojio zlato u B1 kategoriji, Nenad Štrek osvojio je 5. mjesto u B2 kategoriji, Dragutin Andrašec 11. mjesto u B1 kategoriji, a Ivan Cilar 18. mjesto u B2 kategoriji.
Iskrene čestitke na osvojenom zlatu i neizmjernom trudu koji svakodnevno ulažete u razvoj sporta, naše udruge i samih sebe“, s ponosom je sportaše pozdravio međimurski župan. „Nastavljajući niz dobrih rezultata iz prethodnih natjecanja, ove godine između 70 natjecatelja, naši članovi bili su vrlo uspješni te su radom, trudom i zalaganjem izborili svoje mjesto u top 20 natjecatelja u Republici Hrvatskoj“, rekao je predsjednik i natjecatelj Štrek.
Tijekom razgovora župan i zamjenica obećali su potporu u budućim aktivnostima Udruge kako bi im se omogućila što bolja priprema za buduća natjecanja. „Kad su u našoj zajednici ovako skromni ljudi, velikog srca i uspješni, moramo im na svakom koraku biti na raspolaganju i osigurati im da kroz svakodnevni život prolaze što je moguće lakše“, zaključio je župan.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1212" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content