Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurska županija bila domaćin radionica „Uloga WEB stranica u jedinicama lokalne samouprave“

Datum objave: 20. rujna 2017.

Pojavom novih društvenih medija, komunikacija i protok podataka dobilo je novu dimenziju u brzini prenošenja informacija do krajnjih korisnika. Iako je velik  izazov prilagoditi već postojeće komunikacijske strategije sadašnjim digitalnim uvjetima čiji se razvoj i inovacije izmjenjuju gotovo pa na dnevnoj bazi, ponekad je teško držati korak s najnovijim trendovima na tržištu. Shodno tome u Velikoj vijećnici u Međimurskoj županiji, održana je radionica „Uloga WEB stranica u jedinicama lokalne samouprave“ koju organiziraju Lokalna Hrvatska uz partnerstvo Hrvatske zajednice županija, Udruga gradova u RH, Udruge općine RH i Međimurska županija, a prisutne je s navedenom tematikom upoznao Željko Erceg.
Virtualna prisutnost u jedinicama lokalne samouprave!
Dizajniranom internetskom stranicom, kreiranjem sadržaja, interakcijom, odnosno dvosmjernom komunikacijom, stvara se virtualna prisutnost kao ključan element u sadašnjim medijskim istupima.
Iako Međimurska županija slovi kao jedna od otvorenijih prema javnosti, te se ističe kao primjer ostatku Hrvatske, edukacija o novim tehnologijama, korištenju interneta kao jednog od sredstva za informiranje građana, uvijek je dobrodošla i potrebna u svim segmentima društva. Ovom radionicom nastoji se objasniti jednostavnost pristupa u postavljanju i održavanju, te potencijalu web stranica kao i aktivnom uključivanju jedinica lokalne samouprave kao obaveznih u objavljivanju potrebnih informacija. U dijelu edukacije govorilo se i o WEB stranicama kao sredstvu za promocije i potencijala lokalne zajednice u nacionalnom okruženju te o primjeni i koristi društvenih mreža koje osiguravaju vidljivost i transparentnost prema svim zainteresiranim javnostima.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1201" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content