Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dobrodošli u novu školsku godinu 2017./2018.

Datum objave: 4. rujna 2017.

Dragi predškolarci, učenici, studenti i roditelji! 
Nakon tromjesečne stanke, stigla nam je nova školska godina. Nadam se da ste je iskoristili na najbolji mogući način te se odmorni i rasterećeni vraćate u školske klupe, spremni za izazove koje donosi nova stepenica u Vašem životu. Da bi Vam olakšali taj korak, u vrijeme kada je obrazovanje postalo svojevrstan luksuz, iza nas u Županiji, naših stručnih službi, je još jedno radno ljeto.
Naša želja je omogućiti Vam dostupnije školovanje te svojim nastojanjima zaokružujemo jednu cjelinu koja po prvi puta čini Vaše osnovno obrazovanje lakšim i kvalitetnijim.
Znamo da ste Vi naša budućnost koja je spremna napraviti promjene i napredak. Smatram svaki projekt, svakog Međimurca, svaki kutak Međimurske županije jednako važnim te se veselim u budućnosti jednako vrijednim našim zajedničkim projektima. Bez sumnje nam oni donose bolje sutra za Vas, za naše mlade generacije kojima ćemo prepustiti kormilo za upravljanje našim krajem. 

Želim Vam uspješnu novu školsku godinu!
 
Župan,
Matija Posavec
 
FOTO: emedjimurje.hr

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content