Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Prijave za Nagradu Europske Unije za kulturnu baštinu – Europa Nostra 2018

Datum objave: 23. kolovoza 2017.
Nagrada Europske unije za kulturnu baštinu / Europa Nostra, najprestižnija je nagrada Europske unije u području kulturne baštine, a utemeljena je s ciljem prepoznavanja najboljih postignuća u očuvanju, istraživanju, predanom radu, obrazovanju i osposobljavanju te podizanju svijesti o vrijednostima i zaštiti kulturne baštine.
Nagrada Europa Nostra će u 2018. godini koristit kao glavni alat za promicanje ključnih ciljeva Europske godine kulturne baštine.
Nagrada će se dodijeliti za tridesetak postignuća iz Europe u području kulturne baštine. Od toga, Grand Prix i novčana nagrada od €10.000,00, dodjelit će se sedmorici laureata, a Public Choice Award odnosno nagrada publike dodjelit će se temeljem online istraživanja kojeg će provesti Europa Nostra.
Rok za podnošenje prijava je 1. listopada 2017. godine.
KAKO SE PRIJAVITI?
Za više informacija posjetite web stranice Europe Nostre ili kontaktirajte koordinatoricu nagrade EU za kulturnu baštinu Elenu Bianachi.
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content