Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Obavijest o provođenju javne rasprave o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš Razvojne strategije Međimurske županije do 2020. i Nacrtu Razvojne strategije Međimurske županije do 2020.

Datum objave: 18. kolovoza 2017.

Međimurska županija u postupku izrade Strateške studije utjecaja na okoliš Razvojne strategije Međimurske županije do 2020. godine objavljuje Javnu raspravu o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš Razvojne strategije Međimurske županije do 2020. (u daljnjem tekstu: Strateška studija) i Nacrtu Razvojne strategije Međimurske županije do 2020. (u daljnjem tekstu: Nacrt Razvojne strategije).
1. Javnu raspravu za Stratešku studiju i Nacrt Razvojne strategije (u daljnjem tekstu: Javna rasprava) koordinira i provodi Upravni odjel za gospodarske djelatnosti Međimurske županije.
2. Javna rasprava će započeti 28.8. 2017. godine i trajat će do 26.9. 2017. godine.
Strateška studija i Nacrt Razvojne strategije će biti, danom početka Javne rasprave, dostupni na internetskim stranicama Međimurske županije.
3. Javni uvid u Stratešku studiju i Nacrt Razvojne strategije moći će se obaviti u prostorijama Međimurske županije, Ruđera Boškovića 2, Čakovec, radnim danom od 9,00 – 13,00 sati.
4. Javno izlaganje o Strateškoj studiji i Nacrtu Razvojne strategije održat će se u Velikoj vijećnici Međimurske županije, Ruđera Boškovića 2, Čakovec, u četvrtak, 14. 9. 2017. godine s početkom u 10,00 sati.
5. Za vrijeme trajanja javne rasprave, mišljenja, prijedlozi i/ili primjedbe javnosti mogu se:
- upisivati u knjigu primjedbi koja će biti izložena na javnom mjestu uvida (ulazni hol Međimurske županije) te
- dostaviti u pisanom obliku na adresu: Međimurska županija, Upravni odjel za gospodarske djelatnosti, Ruđera Boškovića 2, Čakovec ili na adresu elektronske pošte gospodarstvo@medjimurska-zupanija.hr zaključno s danom završetka Javne rasprave. Mišljenja, prijedlozi i/ili primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku neće se uzeti u razmatranje, niti će biti sastavni dio Zapisnika o javnoj raspravi.
U prilogu se nalazi:
1. Odluka o objavi javne rasprave te
2. Obavijest o javnoj raspravi
 
DOKUMENTI:

 
 
http://www.redea.hr/zavrseno-javno-savjetovanje-o-nacrtu-razvojne-strategije-medimurske-zupanije-do-2020/

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content