Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Predstavljanje natječaja u sklopu projekta B LIGHT

Datum objave: 8. lipnja 2017.

Regionalna razvojna agencija REDEA poziva Vas na predstavljanje natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava za poduzetnike u sklopu projekta B Light.
Predstavljanje natječaj održat će se 14. 6. 2017. godine, u 10 sati, u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje TICM, na adresi Bana Josipa Jelačića  22B, u Čakovcu.
Poduzetnici u hrvatsko-mađarskom pograničnom području će prvi put, putem projekta B LIGHT, imati priliku postati izravni korisnici bespovratnih sredstva za sufinanciranje zajedničkih projekata s partnerskim poduzećima iz Mađarske.
B LIGHT SCHEME omogućit će hrvatskim poduzetnicima da ostvare bespovratnu potporu u iznosu do 135 000,00 eura.
Kroz predstavljanje natječaja poduzetnici će biti upoznati s uvjetima natječaja i postupkom prijave na javni poziv B LIGHT SCHEME. Natječaj će predstaviti zaposlenici REDEA-e, Jako Horvat i Kristina Pevec, a predviđeno trajanje događanja je 2 sata. Više podataka o projektu potražite na http://www.redea.hr/projekti/projekt-b-light/.
Svoje sudjelovanje na predstavljanju natječaja možete potvrditi najkasnije do 12. lipnja 2017. godine, do 16 sati, putem elektroničke pošte na karolina.kokot@redea.hr ili na broj telefona 040 395 572.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content