Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Javni poziv za financiranje projekata za prilagodbu i izradu udžbenika/literature za slijepe i slabovidne učenike i studente za školsku/akademsku godinu 2017./2018.

Datum objave: 7. lipnja 2017.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je je Javni poziv za financiranje projekata udruga za prilagodbu i izradu udžbenika/literature na Brailleovom pismu za potrebe slijepih i slabovidnih učenika u osnovnim i srednjim školama te studenata na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj za školsku/akademsku godinu 2017./2018.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja dodijelit će bespovratna sredstva udrugama koje planiraju provesti navedene projekte u skladu s ovim Javnim pozivom.

Temeljni su ciljevi Javnoga poziva zadovoljiti potrebe slijepih i slabovidnih učenika i studenata kroz projekte udruga koje će osigurati prilagodbu udžbenika i literature na Brailleovu pismu u tiskanom izdanju, digitalnom obliku, zvučnom zapisu i uvećanom tisku za lakše praćenje nastave u odgojno-obrazovnim ustanovama i visokim učilištima.

Više informacija i dokumente možete pronaći ovdje: mzo.hr

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content