Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Otvoren natječaj „Europska nagrada za promicanje poduzetništva 2017“

Datum objave: 2. lipnja 2017.
„Europska nagrada za promicanje poduzetništva 2017“ (European Enterprise Promotion Awards – EEPA 2017) je priznanje kojim Europska komisija svake godine nagrađuje projekte/inicijative koje s ciljem poticanja poduzetništva i razvoja malog gospodarstva provode javna tijela samostalno ili u javno-privatnom partnerstvu s poduzetnicima.
Ova nagrada lansirana je kako bi se kroz primjere najboljih politika i praksi otvorile nove mogućnosti za lokalnu i regionalnu razinu s ciljem razvoja poduzetništva, zapošljavanja i zadržavanja stanovništva u njihovim sredinama.
Natječaj je otvoren za:
  • nacionalne organizacije;
  • gradove i općine;
  • regije i zajednice;
  • javno-privatna partnerstva tijela javne vlasti i poduzetnika;
  • obrazovne programe i poslovne organizacije.
Prijave se moraju odnositi na nedavne projekte/inicijative koji su uspješno završeni, a trajali su najmanje dvije godine ili postojeće projekte/inicijative koji su još uvijek u tijeku, ali se uspješno provode te je mjerljiv njihov rezultat/utjecaj na razvoj npr. grada/općine u razdoblju od dvije godine.
Krajnji rok za dostavu prijava je 21. lipnja 2017. godine
Više inforamcija možete pronaći ovdje: mingo.hr
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content