Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Urbanovo je užitak za sva čula!

Datum objave: 25. svibnja 2017.

Netom završeni, deveti po redu Festival pušipela u Štrigovi u sklopu manifestacije Urbanovo, opravdao je sva očekivanja te svojim bogatim sadržajem i brojem posjetitelja dokazao da se svijest konzumenata vinske kapljice mijenja u željenom smjeru, a taj je promocija kulture pijenja vina. 
Kroz festivalsku dvoranu tijekom vikenda prošlo je oko dvije tisuće vinskih znalaca i onih koji to žele postati. U večernjim satima mnogi posjetitelja uživali su u ponudi štrigovskih ugostitelja, a sve prošlo je bez ijednog incidenta što je za svaku pohvalu i razlog za zadovoljstvo na licima gostiju, vinara i organizatora.
A pred nama je još jedan bogati vinski vikend – vikend otvorenih podruma. Prema prognozama očekuje se lijepo i sunčano vrijeme pa se to čini kao prava prilika za još jedan hedonistički posjet međimurskom vinogorju i prepuštanju užicima iz ponude međimurskih vinarija. 
Pozivamo vas da nam se pridružite i na danima otvorenih podruma te da još jednom nazdravimo punoljetnosti Urbanovog i zajedno uživamo svim čulima. Bude nam super!
[ngg_images source="galleries" container_ids="1053" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails"] 
 
 
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content