Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

"Vrećica pričalica" bibliobusa

Datum objave: 19. svibnja 2017.

Bibliobusna služba Međimurske županije je na 13. okruglom stolu o pokretnim knjižnicama u Republici Hrvatskoj i 7. festivalu hrvatskih bibliobusa, koji je održan u Puli 12. svibnja 2017. godine, predstavila svoj program poticanja čitanja "Vrećica pričalica", zahvaljujući kojem su mnoge međimurske obitelji provele predivne trenutke u zajedničkom čitanju i druženju. Vrećica pričalica kruži vrtićima Međimurske županije koje posjećuje bibliobus. U programu sudjeluju djeca iz petnaestak vrtića koje obilazi naš bibliobus:
Orehovica, Novo Selo Rok, Mala Subotica, Ivanovec, Strahoninec, Žabnik, Selnica, Donji Kraljevec,Belica, Gardinovec, Podturen i dr. Program se provodi i u tri (3) predškolske skupine koju polaze djeca romske nacionalne manjine.
Ovo je veliki doprinos naše Međimurske županije, a to smo predstavili sad u Puli i prošle godine na Međunarodnom stručnom skupu u Karlovcu 2016.
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content