Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Potpisivanje u Ministarstvu turizma, nova potpora međimurskom cikloturizmu

Datum objave: 19. svibnja 2017.

U Ministarstvu turizma Republike Hrvatske zamjenica župana županije Sandra Herman potpisala je Ugovor o potpori za razvoj cikloturizma koje je ministarstvo odobrilo Međimurskoj županiji za unapređenje cikloturizma u 2017. godini.
Ministar turizma Gari Cappelli je prilikom potpisivanja ugovora istaknuo da je cikloturizam jedan od najznačajnijih turističkih proizvoda kontinentalne  Hrvatske, te da su ove potpore prve u nizu koje će Ministarstvo osigurati u svom proračunu.
Zamjenica župana pritom je u ime Međimurske županije i svoje osobno zahvalila na potpori, te istaknula kako će dodijeljena sredstva biti poticaj daljnjem razvoju i rastu cikloturizma u Međimurskoj župnaiji. Ovo je ujedno i priznanje za sva dosadašnja ulaganja u cikloturističku infastrukturu i standard smještajnih objekata koji u Međimurju postoje već niz godina. Naime cikloturizam u Međimurju bilježi porast od 10% godišnje i te se takav trend i nastavlja.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1051" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content