Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Održana sjednica Vijeća učenika Međimurske županije

Datum objave: 19. svibnja 2017.

U Velikoj vijećnici Međimurske županije održana je sjednica Vijeća učenika Međimurske županijske. Predsjednici Vijeća učenika škola s područja Međimurja upoznali su se s budućim radom predsjednice Helene Strniščak, učenice Osnovne škole „Petar Zrinski“ iz Šenkovca te njene zamjenice Pauline Topolko, učenice Graditeljske škole Čakovec.
Nove ideje za buduće dvije godine!
Bitna je povezanost i otvorenost učenika kako bi Vijeće moglo bolje funkcionirati,  također voljeli bismo u naredne dvije godine pokrenuti Facebook stranicu, promovirati vijeće u školama, ali i izdati brošuru u suradnji s Međimurskom županijom o svim srednjim školama kako bi učenici dobili potrebne informacije za upis“, rekla je pritom predsjednica Helena, koja je ujedno prisutvovala svečanosti potpisivanja Sporazuma kojim je Međimurska županija postala Županija prijatelj djece.
Kao gošća, sjednici je prisustvovala i Margareta Mihalic iz Volonterskog ureda Međimurja kako bi prisutne upoznala s radom ureda te ih pozvala da se pridruže njihovom svakodnevnom radu. Bitno je i spomenuti kako je u prijedlogu plana i programa za naredne dvije godine, istaknuto kako bi mladi učenici željeli ostvariti suradnju i s Obiteljskim centrom Međimurke županije te se pritom uključiti u njihove programe s ciljem razvoja socijalizacijskih vještina djece i mladih, a posebice komunikacijskih vještina i nenasilnog rješavanja sukoba među djecom i mladima.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1048" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails"] 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content