Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

I ove godine svečano proslavljen Međunarodni dan obitelji

Datum objave: 16. svibnja 2017.

Mjesto na kojem uvijek možeš otići, zove se dom. Imati nekoga tko te voli bez obzira na sve, zove se obitelj. A imati to oboje zajedno, zove se bogatstvo“, bila je nit vodilja današnjeg prigodno pripremljenog programa, ali i svakodnevnog djelovanja i boravka korisnika u Domu za starije i nemoćne Čakovec. Danas je bilo posebno veselo iz nekoliko razloga, prvi jer je proslavljen 15. Međunarodni dan obitelji, drugi jer je u goste korisnicima pritom došao već tradicionalno njihov gost župan Međimurske županije Matija Posavec, a treći jer je sa sobom donio projekt kojeg su dugo iščekivali.
Najavljena obnova Doma uz 15. Međunarodni dan obitelji!
„Dva su razloga zašto sam danas ovdje, jedan je da se tradicionalno podružimo i popričamo, a drugi da Vašoj ravnateljici predam dokumentaciju kao potvrdu za obnovu Vašeg Doma“, rekao je župan prilikom svog obraćanja nazočnima i zaradio ovacije, predavši kompletnu dokumentaciju kojom se kreće u energetsku obnovu Doma za starije i nemoćne, a koja čeka natječaj da se kandidira, ravnateljici Štefici Martinez.
Uz odlično pripremljen program i predstavljanje njenih korisnika, ravnateljica je  ostala ugodno iznenađena ovom viješću koja će poboljšati standard za sve korisnike i djelatnike Doma. „Moram priznati da su ovo dugo očekivani papiri, koji su nas danas posebno razveselili. Hvala županu na ovakvom prekrasnom iznenađenju“, rekla je pritom ravnateljica Martinez.
Ovu predivnu manifestaciju povodom obilježavanja 15. Međunarodnog dana obitelji, svojim su prisustvom uveličali i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Međimurske županije Branko Sušec, te voditeljica Odsjeka za zdravstvo, socijalnu zaštitu i nacionalne manjine Sonja Tošić – Grlač, dok nastupima oplemenili članovi Kulturno umjetničkog društva „Goričan“ s predstavom i izvedbom ženskog vokalnog sastava.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1038" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content