Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Koncert nagrađenih učenika Umjetničke škole „Miroslav Magdalenić“ povodom Dana Županije

Datum objave: 8. svibnja 2017.

Spoj mladosti i glazbe upriličen je povodom Dana Međimurske županije u zgradi Scheier, a ljubitelji glazbe uživali su u koncertu nagrađenih učenika umjetničke škole „Miroslav Magdalenić“ iz Čakovca. „Unazad tri mjeseca bili smo na mnogo natjecanja, a naši učenici postigli su vrhunske rezultate! Izuzetno sam sretna i  ponosna što Vam ovim današnjim koncertom koji se održava u obilježavanju Dana Međimurske županije možemo prikazati naše nadarene i vrhunske male umjetnike“ obratila se prisutnima ravnateljica škole Senka Bašek Šamec.
Međimurje ima vrhunske mlade glazbenike
Bitno je spomenuti da su dvije učenice imale 100% osvojenih bodova, što je maksimalan broj te su pritom pokazale nevjerojatnu pripremljenost za natjecanja. Mlade nade glazbenog stvaralaštva Međimurja na međunarodnim i državnim natjecanjima osvojile su 15 zlatnih, 12 srebrnih i 6 brončanih odličja, a njihov uspjeh pozdravila je svojim prisustvom i zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman. „Ove godine svakog dana obilježavanja Dana Međimurske županije zaista uživamo, u novim vrijednim postignućima i uspjesima mladih Međimurki i Međimuraca,  koji su svima nama ponos, ali i primjer kontinuiranog i marljivog rada. Izuzetno sam sretna što danas mogu uživati u ovom prekrasnom koncertu te Vam biti potpora u daljnjem radu“, rekla je Herman.
Na samom kraju izvedbi koje su oduševile sve prisutne, ravnateljica je iskoristila priliku kako bi podijelila simbolične poklone za neiscrpan rad, trud i uloženo vrijeme tijekom cijele godine, a nagrade su primili učenici, mentori, profesori, korepetitori i pripravnici Umjetničke škole koja je već niz godina primjer u cijeloj zemlji svojim radom i dostignućima.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1015" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content