Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

U nedjelju vožnja turističkim vlakom u okviru Dana Međimurske županije

Datum objave: 6. svibnja 2017.

Posljednja nedjelja povodom obilježavanja Dana Međimurske županije u jutarnjim će se satima slaviti i provoditi diljem cijelog Međimurja, a razlog tome je novi turistički vlakić koji je pripremljen za sve Međimurke i Međimurce. Treći u nizu, treće nedjelje obilježavanja, krenut će iz Preloga u 10:00 sati, kako bi svi njegovi putnici pritom upoznali svoju EDEN destinaciju – Europsku destinaciju izvrsnosti. Ujedno će se u popodnevnim satima u Svetom Martinu na Muri s početkom u 16:00 sati u kongresnoj dvorani hotela Golfer LifeClass Termi održati 10. Dječja smotra međimurskih popevki uz tematsku izložbu i nastup mladih glazbenika Dominika Padarića i Matije Turka.
Od 19:00 sati pak će se u Društvenom domu u Pribislavcu održati kazališna izvedba dviju komedija koje donosi Dramska diletantska družina „ALKap“ KUD-a Kaštel Pribislavec.
Svečanost zatvaranja u utorak, 09.05. u Starom gradu!
Spektakularno zatvaranje ovogodišnjih Dana Međimurske županije, kao što već znate, odgođeno je zbog najavljenog lošeg vremena na utorak, 09. svibnja u 21:00 sat. Da ni kiša koja je termin zatvaranja pomaknula s nedjelje na utorak neće pokvariti obilježavanje u 2017. godini, potvrdili su nam organizatori te najavili dosad neviđene svjetlosne efekte unutar zidina Starog grada Zrinskih, vrhunski nastup DJ-a, predstavljanje novih suvenira Međimurja, a pogled na veliki finale – vrhunski vatromet, proteći će uz besplatnu degustaciju vina koju priprema Udruga Hortus Croatia Međimurske županije, čiji će nam članovi pritom priuštiti najukusniji mogući uvod u Urbanovo – Dane vina. Bez sumnje će se posljednji, 22. dan u okviru obilježavanja u utorak zaključiti dosad neviđenim spektaklom svijetlosti uz zidine Starog grada Zrinski.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content