Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

VIDEO s vježbama za predškolce

Datum objave: 4. svibnja 2017.

Jedna od aktivnosti projekta „On the move“ koji Međimurska županija provodi potpomognuta Programom Erasmus+ Europske unije je izdavanje videa s demonstracijom vježbi za djecu predškolske dobi. Riječ je o videu koji smo snimili s polaznicima sportskog programa sastavljenog od vježbi atletike, gimnastike i plivanja.
Na ovaj način pružamo javnosti mogućnost da ga koristi u svrhu daljnje poduke mališana tjelesnoj aktivnosti i, zapravo, baznim sportovima, no jednako tako stavljamo ga u svrhu edukacije na razini predškolskog odgoja. Vjerujemo da će vježbe prikazane u videu biti atraktivne i velikima i malima, a za što su zaslužni treneri koji s mališanima u programu „On the move“ rade već punih godinu dana, bez stanke.
Dulja verzija videa može se pogledati OVDJE:
[su_youtube url="https://youtu.be/dnvdWxUW120"]
 
Povezali smo je i s Facebook profilom projekta https://www.facebook.com/onthemove.esport/ te Twitter profilom https://twitter.com/OnTheMoveCro.
Videa će objaviti i organizacije partneri projekta iz Portugala, Slovačke, Slovenije, Ujedinjenog Kraljevstva i s Malte.
Uskoro će biti još lijepih iznenađenja u projektu „On the move“. 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content