Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurski kvizaši obilježili Dane Međimurske županije

Datum objave: 4. svibnja 2017.

Povodom obilježavanja Dana Međimurske županije i Spomendana na Zrinske i Frankopane, vrijedni i sve mnogobrojniji međimurski kvizaši pokazali su vrhunsko znanje o svom rodnom kraju. Naime za njih su pritom pripremljena tri svima dobro poznata Pub Quiz-a, s jedinstvenim pitanjima koncipiranima povodom Dana Međimurske županije, o povijesti, sportu, zanimljivostima, slavnim ličnostima i događajima, ali i o ustroju te bogatom ovogodišnjem programu, sve isključivo uz međimursku tematiku.
Sve ljubitelje znanja okupili su tako Krešimir Biškup i Međimurska županija, a svi zajedno tražili su prve odgovore o našoj županiji u Starom Hrastu i u Poodrom-u, dok su znanje zaokružili u srijedu 3. svibnja u Caffe baru South na čakovečkom jugu.
Glavna tema bio je  - međimurski sport. Tridesetak raznih pitanja sportske tematike, još jednom je pokazalo kako su Međimurke i Međimurci vrhunski poznavatelji sporta svog kraja, ali i  kako zaista imamo odlične sportaše i sportske uspjehe s kojima se moramo hvaliti.
Ovo je bio posljednji u nizu od tri Pub Quiz-a u kojima smo prošli lepezu pitanja s kojima se svima još malo približilo Međimurje, a iz Međimurske županije upućuju čestitke svim kvizašima na sudjelovanju te poziv da se vidimo i slijedeće godine s novim pitanjima.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1011" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content