Povodom obilježavanja Dana Međimurske županije i Spomendana na Zrinske i Frankopane, vrijedni i sve mnogobrojniji međimurski kvizaši pokazali su vrhunsko znanje o svom rodnom kraju. Naime za njih su pritom pripremljena tri svima dobro poznata Pub Quiz-a, s jedinstvenim pitanjima koncipiranima povodom Dana Međimurske županije, o povijesti, sportu, zanimljivostima, slavnim ličnostima i događajima, ali i o ustroju te bogatom ovogodišnjem programu, sve isključivo uz međimursku tematiku.

Sve ljubitelje znanja okupili su tako Krešimir Biškup i Međimurska županija, a svi zajedno tražili su prve odgovore o našoj županiji u Starom Hrastu i u Poodrom-u, dok su znanje zaokružili u srijedu 3. svibnja u Caffe baru South na čakovečkom jugu.

Glavna tema bio je  – međimurski sport. Tridesetak raznih pitanja sportske tematike, još jednom je pokazalo kako su Međimurke i Međimurci vrhunski poznavatelji sporta svog kraja, ali i  kako zaista imamo odlične sportaše i sportske uspjehe s kojima se moramo hvaliti.

Ovo je bio posljednji u nizu od tri Pub Quiz-a u kojima smo prošli lepezu pitanja s kojima se svima još malo približilo Međimurje, a iz Međimurske županije upućuju čestitke svim kvizašima na sudjelovanju te poziv da se vidimo i slijedeće godine s novim pitanjima.