Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Koncert Ivana Zaka i Festival poduzetništva na Danima Međimurske županije

Datum objave: 4. svibnja 2017.

U okviru obilježavanja Dana Međimurske županije i 6. Spomendana na Zrinske i Frankopane, u petak 5. svibnja 2017. s početkom u 09:00 sati Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije obilježit će Nacionalni dan osoba s cerebralnom paralizom na Trgu Republike u Čakovcu. Cilj manifestacije je senzibilizirati javnost s problemima s kojima se susreću osobe s cerebralnom paralizom kako bi se poboljšala kvaliteta njihova života te promijenila slika javnosti o toj bolesti. 
U periodu od 10:00 do 18:00 sati u Murskom Središću na šetnici uz Muru održat će se Festival poduzetne Hrvatske, a odmah nakon festivala, na parkiralištu uz šetnicu u 20:00 sati i koncert Ivana Zaka.       
Ujedno, u dvorani Kulturnog centra u Strahonincu održat će se u 19:00 sati koncert malih vokalnih sastava.
Članice i članovi Matice umirovljenika Međimurske županije, predstavit će se izložbom slika i keramike u izložbenom dijelu zgrade Scheier s početkom u 19:30 sati, dok će se na gornjem katu održati večer poezije.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content