Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

U srijedu Poslovni uzlet Međimurske županije u Murskom Središću

Datum objave: 2. svibnja 2017.

Projekt Poslovni uzlet postao je sinonim među poduzetnicima i vlasnicima OPG-ova diljem Hrvatske kao besplatan alat za poboljšanje svog poslovanja i za proširivanje mreže poslovnih partnera i kontakata. U posljednje 4 godine Poslovni je dnevnik educirao je više od 9000 poduzetnika, a njegovu vrijednost sve više prepoznaju gradovi i županije diljem Republike Hrvatske.
I ove godine u suradnji s Međimurskom županijom, Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha. Ove godine Poslovni uzlet Međimurske županije održat će se 3. svibnja 2017. godine u Murskom Središću u Pansionu Ilonka, Matije Gupca 17 s početkom u 10:00 sati. Polaznici će se na radionicama iz prve ruke opremiti bogatim informacijama i savjetima koje će im prenijeti naši predavači stručnjaci iz područja financijskog savjetovanja.
Manifestaciju će otvoriti župan Međimurske županije Matija Posavec, gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak i Mislav Šimatović, zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista. 
žMeđimurska županija nalazi se na desetom mjestu po broju poduzetnika (2.626), što čini 2,46% udjela u ukupnom broju poduzetnika u Republici Hrvatskoj. Prema broju zaposlenih sa 25.316 zaposlenih Međimurska županija je na osmom mjestu u Hrvatskoj, dok je prosjek mjesečne plaće po zaposlenom manji je za 18,6% u odnosu na prosjek Republike Hrvatske. Za međimurske poduzetnike stoga je od iznimne važnosti neprestano usavršavati znanja i vještine te osigurati financijska sredstva za nove investicije, pri čemu ključnu ulogu ima razumijevanje bilance, računa dobiti i gubitka, ostalih financijskih izvještaja te financijskih pokazatelja.
Na nadolazećem Poslovnom Međimurske svi će polaznici moći prisustvovati na panel diskusiji na kojoj će eminentni lokalni i državni poduzetnici i stručnjaci raspravljati o decentralizaciji i razvojnoj ulozi županija. Nakon toga slijedi interaktivna radionica na kojima će poduzetnici naučiti osnove financija i računovodstva. Naziv radionice je „Bilanca u malom prstu“ a temelji se na pregledu pravnih oblika poduzetništva i njihovom računovodstvu, bilanci, računu dobiti i gubitka, financijskim pokazateljima i pregledu financijskih izvještaja. Svi polaznici imat će mogućnost na praktičnim vježbama obraditi osnove računovodstva i lakše razumjeti financijske izvještaje koji su od ključnog značaja za uspješnije poslovanje.
Iako su edukacije besplatne, broj mjesta je ograničen stoga Vas ljubazno molimo da svoje mjesto osigurate na linku za PRIJAVU , broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr .
Detaljni program edukacija Poslovnog uzleta Međimurske županije možete pregledati OVDJE!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content