Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poslovni uzlet i završni Pub Quiz u okviru Dana Međimurske županije

Datum objave: 2. svibnja 2017.

Projekt Poslovnog dnevnika koji je pokrenut početkom 2014. godine u suradnji s partnerima te gradovima i županijama diljem Republike Hrvatske - Poslovni uzlet početkom svibnja odlučio je kao svoju novu destinaciju održavanja odabrati upravo Međimurje.
Stoga nas sutra, u srijedu 03. svibnja 2017. godine očekuje Poslovni uzlet Međimurske županije. Primarni cilj je promicanje malog i srednjeg poduzetništva, uz besplatne radionice, edukacije i panel diskusije koje zaintrigiraju sve sudionike, a održat će ovog puta u Murskom Središću s početkom u 10:00 sati u Pansionu Ilonka.
Ujedno će se u okviru obilježavanja Dana Međimurske županije u 19:00 sati u Caffe bar-u „South“ na čakovečkom jugu održati posljednji u nizu Pub Quiz-ova „Međimurje” uz voditelja Krešimira Biškupa. Različita tematika vezana uz sport, kulturu i glazbu Međimurja obilježit će posljednje, no i  posebno izdanje Pub Quiz-a koji je vezan uz Dane Međimurske županije. Još uvijek su prijave u tijeku, a za Vas je osigurano bezbroj vrhunskih pitanja, zanimljivih i bogatih nagrada te zanimljivo večernje druženje.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content