Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Što donosi 1. maj u okviru obilježavanja Dana Međimurske županije?

Datum objave: 30. travnja 2017.

Početak novog mjeseca, donosi i novitete u druženjima prilikom obilježavanja Dana Međimurske županije i Spomendana na Zrinske i Frankopane, a nastavlja se u veselom i radnom tonu, unatoč Prazniku rada.  
Tako ćemo ponedjeljak započeti na ŠRD „Linjak“ Ivanovec na tamošnjem jezeru Preloge, gdje će se od 07:00 – 14:00 sati održavati 18. Ribičko natjecanje hrvatskih branitelja Domovinskog rata  Međimurske županije.
U Prelogu od 09:00 sati kreće Prvomajska biciklijada čiji je start od Trga sv. Jakoba. Osim Preložana, i Beličani će se također moći pridružiti Prvomajskoj biciklijadi koja će krenuti u 10:30 sati ispred tamošnjeg Društvenog doma. 
U jezeru Starog grada Zrinskih u Čakovcu od 09:00 – 17:00 sati Konjički klub Međimurje održat će manifestaciju naziva Dani otvorenih vrata Konjičkog kluba „Međimurje“, a ponedjeljak poslijepodne rezerviran je i za nogometni turnir veterana i mladih ekipa u Donjem Koncovčaku koji će započeti u 14:00 sati.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content