Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

„On the move“ na svoj način obilježio Dan Županije

Datum objave: 25. travnja 2017.

Projekt „On the move“ i njegova obiteljska događanja pridružila su se sadržajima obilježavanja Dana Međimurske županije. U nedjelju, 23. travnja u Čakovcu održan je program za obitelji u kojem su mališani vozili bicikle, romobile i role, praćeni svojim roditeljima, braćom i sestrama. Sastali su se na Trgu Republike netom nakon što su sudionici BIMEP-a krenuli na svoju vožnju Međimurjem.
Simpatično natjecanje za mališane kroz Perivoj Zrinskih odvijalo se pod proljetnim suncem, jednako kao i kulinarska radionica koja je svoje mjesto pronašla u Atriju Starog grada. Nakon vožnje parkom, svi su se sudionici okupili u Atriju i zajedno vježbali aerobik kroz koji ih je vodila Lana Križarić. Potom je gošća nedjeljnog obiteljskog  „On the move“ događanja, stomatologinja Tanja Rosić, s djecom razgovarala o pravilnom četkanju zuba, održavanju zdravlja usne šupljine, i najvažnije o lijepom osmijehu.
Kuharica Slađana Herman priredila je domaće namaze čiju su pripremu pratile brojne majke čija djeca polaze „On the move“, a u posjet je došla i zamjenica župana Sandra Herman. Obiteljsko je događanje zaključeno zakuskom i osvježenjem do prve nove prilike u svibnju.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content