Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dani Međimurske županije u utorak donose virtualnu šetnju Starim gradom i svečanu sjednicu u Selnici

Datum objave: 24. travnja 2017.

Međimursko veleučilište u suradnji s Međimurskom županijom u sklopu obilježavanja Dana Međimurske županije i Spomendana na Zrinske i Frankopane, u utorak, 25. travnja 2017. godine od 11:00 sati u čakovečkoj zgradi Scheier organizira zanimljivu i jedinstvenu manifestaciju.
Naime međimurski su studenti pripremili pravu virtualnu šetnju Starim gradom Zrinskih, a kroz kratki vizualni prikaz moći će se doživjeti Stari grad Čakovec u četiri najvažnija povijesna razdoblja, uz primjenu naočala za virtualnu stvarnost. Ovaj projekt ujedno spaja inovativnost i tradiciju, kao dvije niti vodilje ovogodišnjeg obilježavanja Dana Međimurske županije. 
Popodnevni dio programa održat će se u Selnici gdje će biti održana svečana sjednica u Društvenom domu od 15:00 sati gdje će se rezimirati rad Općinskog vijeća u proteklom razdoblju.
Bitno je spomenuti da je unatoč najavama, koncert nagrađenih učenika s natjecanja Woodwind/Brass u 20:00 sati u zgradi Scheier otkazan, no ne sumnjamo kako će mladi glazbenici u skoro vrijeme odraditi svoj toliko željeni nastup te razveseliti svoju publiku.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content