Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Održan prvi PUB QUIZ o Međimurju u okviru obilježavanja Dana županije

Datum objave: 20. travnja 2017.

Svim Međimurkama i Međimurcima već dobro poznati Pub Quiz održan je u srijedu navečer u Starom Hrastu, jednoj od čestih lokacija na kojoj se okupljaju najbolji kvizaši Međimurja. Od ove godine, po prvi puta se popularni kvizovi održavanju i u okviru obilježavanja Dana Međimurske županije i Spomendana na Zrinske i Frankopane, pa je ovo tako tek prvi od tri koji nas očekuju zaključno s 3. svibnja. Dakako, za ovu je prigodu odabrana i prigodna tema, pa je tako jučer nekoliko zanimljivih ekipa pokazalo svoje znanje o Međimurju, Međimurskoj županiji kao instituciji, poznatim Međimurkama i Međimurcima, događajima tijekom povijesti i slično.  
Kako je najavio voditelj Krešimr Biškup, u suradnji s Međimurskom županijom već su u pripremi ekipe i pitanja za novi Pub quiz, koji će se održati iduće srijede 26. travnja u 19:00 sati u Poodrom-u, dok ćemo zadnjim Pub Quiz-om zatvoriti ovogodišnje kviziranje u okviru Dana Međimurske županije, u Caffe bar-u South na čakovečkom jugu 03. svibnja od 19:00 sati.
Vidimo se slijedeće srijede u Poodrom-u, a prijave se zaprimaju na linku https://www.facebook.com/events/206063809887979/, na facebook eventu Pub Quiz „Međimurje“.
[ngg_images source="galleries" container_ids="967" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content