Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Kreativnost i znanje Međimuraca drugog dana obilježavanja Dana Međimurske županije

Datum objave: 18. travnja 2017.

Drugog dana obilježavanja Dana Međimurske županije i Spomendana na Zrinske i Frankopane u prijepodnevnim satima u Prelogu će se održati likovna radionica uz izložbu „Nit“ Lee Krušelj, u vremenu od 10:00 do 12:00 sati, dok će se u večernjim satima u zgradi Scheier od 18:30 do 19:30 sati obilježiti Međunarodni dan čovjekovih svemirskih letova. Naime Udruga ruskog govornog područja Kalinka organizira prigodnu manifestaciju Jurij Gagarin – prvi čovjek u svemiru i svečanost povodom 110. godišnjice rođenja Sergeja Koroljova, velikog ruskog raketnog inženjera, kao i 60. godišnjice puštanja prvog satelita Sputnik -1.
Nakon dvije zanimljive manifestacije koje će se održati u dva grada u Međimurju, drugi dan Međimurske županije zaokružit ćemo dobro poznatim Pub Quiz-om s kojim će sve ljubitelje znanja okupiti Krešimir Biškup i Međimurska županija. Zajednički će svi prisutni tražiti odgovore o našoj županiji u Starom Hrastu u Čakovcu, a valja spomenuti da je to tek jedan u nizu u okviru ovogodišnjeg obilježavanja, kako nas 2. Pub Quiz očekuje 26. travnja u Poodrom-u, a znanje ćemo zaokružiti 03. svibnja u Caffe baru South na čakovečkom jugu.
Bitno je napomenuti da je tematika Quizova posebno pripremljena povodom Dana Međimurske županije, a svi će se quizovi odvijati svake srijede u 19:00 sati na 3 različite lokacije diljem Čakovca. Prijave se još primaju, na facebook stranicama Međimurske županije.
PLAKAT Dani Međimurske županije 2017
PROGRAMSKA KNJIŽICA Dani Međimurske županije 2017

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content