Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurska županija okupila više od 300 mališana i roditelja u vožnji uskršnjim vlakom – Zeko ekspress

Datum objave: 10. travnja 2017.

Već tradicionalno povodom blagdana Uskrsa, Međimurska županija je u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom Varaždin i ove godine organizirala vožnju prigodnim vlakom „Zeko-ekspress“. Poseban veseli vlak vozio je na relaciji Čakovec – Donji Kraljevec – Čakovec s polaskom u 14:23 sati  i povratkom oko 15:10 sati. Glavni čakovečki željeznički kolodvor umalo je bio pretijesan za svu djecu koja su u pratnji roditelja  s nestrpljenjem očekivala putovanje prema Donjem Kraljevcu, gdje ih je dočekao uskrsni zec, ali i prigodni darovi Međimurske županije, uz pjesmu, ples, fotografiranje i odličnu zabavu.
Zbog velikog interesa osigurani i dodatni vagoni!
Prilikom vožnje, nasmijane je mališane pozdravila zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman, koja ih je uz želje da imaju jedno ugodno putovanje, darivala prigodnim poklonima i slatkišima te bila domaćin ovog nezaboravnog puta. Prepune vagone dodatno je razveselio uskrsni zec koji je uz pjesmu i ples, malim putnicima poklonio šarene balone, čokoladna jaja i sokove, čime je ova vožnja dobila još posebniju notu. Sve što je lijepo kratko traje, pa je povratak nakon skoro jednosatne vožnje nekima stigao i prebrzo, no nastale fotografije ovog predivnog druženja ostat će zauvijek kao uspomena.
Iz Međimurske županije zahvaljuju svima na dolasku i najavljuju skoro novo druženje u vožnji, a ako će biti interesa, kao što je bilo i ove godine, osigurat će se ponovo i dodatni vagoni, da svako dijete dobije svoju priliku za vožnju. Ujedno zahvaljuju i medijskim kućama, putem kojih su svi zainteresirani mogli nabaviti svoje karte pripremljenim odličnim nagradnim igrama koje su najbrže vodile na uskršnji vlakić.
[ngg_images source="galleries" container_ids="956" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content