Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Skupština Udruge Hortus Croatiae ususret Urbanovom 2017.

Datum objave: 28. ožujka 2017.

Društvo vinogradara i vinara "Hortus Croatiae" održalo je svoju godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj je bilo prisutno više od četrdeset članova te njihovi gosti. Izvješće za 2016. godinu podnio je predsjednik društva David Štampar koji je pritom istaknuo kako bez sumnje najvažnijom aktivnošću u razdoblju koje je pred njima smatra održavanje ocjenjivanja vina za potrebe manifestacije Dani vina u Međimurskoj županiji - Urbanovo 2017. u Štrigovi. Iskoristio je priliku da pohvali sve koji su zaslužni za veliki uspjeh koji je Urbanovo zabilježilo u svim segmentima tijekom 2016., ali najavio kako će se s Međimurskom županijom i Općinom Štrigova prirediti najbolji program dosad.
Ujedno, predstavljen je program rada za 2017. godinu uz prioritetni zadatak  - promovirati "Međimursku bocu" za vino Pušipel te cjelokupan marketinški program, ali samim time i Urbanovo podignuti na višu razinu te više vremena posvetiti edukativnim predavanjima. Sve prisutne pritom su pozdravili prisutni zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman, načelnik Općine Štrigova  Stanislav Rebernik, njegov zamjenik Zdravko SabolčecRudi Grula, voditelj ureda Turističke zajednice Međimurske županije i Nenad Risek, načelnik PP Štrigova. Prilikom godišnje izvještajne skupštine Rebernik je najavio uređenje Društvenog doma u Štrigovi u kojemu će se razvijati "Vinska priča'". „ Hortus Croatiae zaslužuje sve izrečene pohvale, jer uistinu je kvalitetno i dobro, dajem potporu mladima, koji zamjenjuju nas veterane, kao podršku njihovom radu. Uistinu se radujem što imamo toliko mladih članova, a izradu i promociju 'Međimurske boce' za Pušipel ocjenjujem jako dobrom,“ rekao je Cmrečnjak. Predstavljeni su čepovi za vino marke DIAM, te je održano kraće druženje domaćina i njihovih gostiju.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content