Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Program međuregionalne suradnje Interreg Europe 2014.-2020.

Datum objave: 1. ožujka 2017.
Od 1. ožujka 2017. godine otvara se novi, treći poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru programa međuregionalne suradnje Interreg Europe koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Cilj programa je promicanje razmjene iskustava o tematskim ciljevima među partnerima diljem EU te su prihvatljivi prijavitelji i partneri subjekti iz svih članica Unije, odnosno tijela javne vlasti na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini, zatim instituti, sveučilišta, razvojne agencije, poduzetničke potporne institucije te ostale organizacije iz EU 28, Norveške i Švicarske.  Projektni prijedlozi će se moći dostavljati u okviru 4 prioritetne osi:
  • Os 1: Jačanje istraživanja, tehnološkog razvoja i inovacija;
  • Os 2: Kompetitivnost MSP-a;
  • Os 3: Niskougljično gospodarstvo;
  • Os 4: Učinkovitost okoliša i resursa.

Treći poziv će biti otvoren do 30. lipnja 2017. godine, a Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa organizira nacionalni info dan povodom njegovog otvaranja. Info dan će se održati 8. ožujka 2017. godine u Kongresnom centru FORUM Zagreb.

Više o programu i natječaju: Interreg EUROPE
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content