Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Maskirani mališani DV „Bambi“ u posjetu Međimurskoj županiji

Datum objave: 1. ožujka 2017.

Dječji osmijeh, pjesma i ples orio se u jutarnjim satima fašničkog dana hodnicima Međimurske županije. Naime povodom maškara, 26 mališana iz Dječjeg vrtića „Bambi“ uz pratnju svojih odgajateljica Ivane Pečarko, Riane Tkalčec i asistentice Katarine Radojčić tradicionalno je stiglo u posjet svojoj županiji kako bi se malo podružili, zabavili, ali i naučili nešto novo.
Uz izvedbu nekoliko prigodnih pjesama, posebice tematike maškara, male Međimurke i Međimurci iz skupine „Mravići“  uljepšali su dan djelatnicima Županije, a u ime Međimurske županije posebno ih je pozdravila voditeljica Odsjeka za obrazovanje, kulturu i sport  dr.sc. Blaženka Novak, prof.
Mali Mravići iskoristili su priliku da se uz pjesmu, ples i recitaciju, ujedno i malo pohvale, kako su upravo oni ove godine sa svojim sjajnim maskama bili sudionici Dječje maškarane povorke u Opatiji u maski „KIKI klaunič“ koju su sami izradili te i ovom prigodom prezentirali prilikom svojeg veselog posjeta. Ovogodišnje maškarano druženje završilo je sokićima, slatkišima i nezaobilaznom zajedničkom fotografijom.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content