Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Prezentacija o Programu ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Datum objave: 28. veljače 2017.

U ime Ministarstva poljoprivrede pozivamo Vas na prezentaciju o Programu ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.,  mjeri 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“, podmjeri 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, koja će se održati 3. ožujka 2017. godine u  11 sati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko – inovacijskog centra Međimurje (Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec). Djelatnici Uprave za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju Ministarstva poljoprivrede u sklopu prezentacije predstavit će mogućnosti ulaganja u okviru mjere 7 potencijalnim prihvatljivim korisnicima, jedinicama lokalne samouprave te lokalnim akcijskim grupama (LAG-ovima).
Ljubazno Vas molimo da svoj dolazak na prezentaciju o Podmjeri 7.4. potvrdite putem e-maila jurka.topol@redea.hr ili putem telefona 040/395-586 najkasnije do četvrtka 2. ožujka 2017. godine do 10 sati.
Skrećemo pažnju da će prezentaciji prethoditi manifestacija „Doručak s hrvatskih farmi“ u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske poljoprivredne agencije, koja će se održati u 8.30 sati u Hotelu Park Čakovec (Zrinsko-frankopanska 14). „Doručak s hrvatskih farmi“ je događaj za informiranje javnosti o dobrovoljnom sustavu označavanja proizvoda s hrvatskih farmi oznakama kao što su Mlijeko hrvatskih farmi, Meso hrvatskih farmi, Kruh hrvatskih polja, Med iz Lijepe naše i Jaja hrvatskih farmi kojima se jamči slijedivost, točnije poznato podrijetlo i datum proizvodnje. Uz navedeno, cilj manifestacije je predstaviti i promovirati lokalnu poljoprivrednu proizvodnju specifičnu za područje Međimurske županije. Na „Doručku s hrvatskih farmi“ sudjelovat će korisnici oznaka, proizvođači i prerađivači domaće prehrambene industrije, ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić te ključni akteri u lancu domaće poljoprivredne proizvodnje u Međimurskoj županiji. Dolazak molimo da potvrdite na e-mail ifranjic@hpa.hr do 1. ožujka 2017.
Radujemo se Vašem dolasku!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content